På billede ser vi Steve Jobs der fremviser iPad for første gang

tirsdag den 31. august 2010

US Konto, og 4 dage til iPad


Okay gutter jeg er tilbage efter at have været syg hele weekenden, men nu er eg tilbage i bedre form end nogle sinde før :D imens jeg har været syg har jeg købt mig en ny iPad case sååe jeg glæder mig til at andmelde for jer :)
Hvis alt går efter planen, er der nu kun 4 dage til at jeg får min iPad.

Meen det her indlæg vil jeg vise jer hvordan man kan få sin iTunes Konto til at blive amerikansk, så du kan få film, tv serier og alle de andre seje ting du kan få med en amerikansk konto :D

1. Opret en PayPal konto: www.paypal.com
Denne konto skal du bruge for at kunne købe $ til din nye US iTunes

2. På hjemmesiden
http://itunes-express.web.officelive.com/default.aspx skal du nu købe dit US iTunes Gift Card.

3. Du burde nu modtage din kode fra PayPal til et US iTunes Gift Card.

4. Før du opretter din iTunes konto skal du have en smule info parat: En US adresse ( dette kan være hvor somhelst ) og et US telefonnummer ( dette kan også være hvad som helst )

5. Gå nu ind i din iTunes og vær sikker på at du ikke er logget ind. I bunden af siden kan du vælge at skifte tli iTunes US. Opret konto og benyt den kode som PayPal har sendt dig til din betalingsform.

6. Så burde alt spille.

Vi ses næste gang :D

fredag den 27. august 2010

Drenge smadre iPad

Okay gutter den her video har været over det hele på internettet med jeg tænkte at jeg ville dele den mad jer selvom i sikkert har set. Det handler om de her gutter der smadre deres splinter nye iPad 16 gb wifi model (altså den biligste model).
De her drenge bruger bla. et baseball bat til at smadre den. Drengene udtaler senere at de kun gjorde for at være den første på internettet der smadre sin iPad. Drengene smadre iPad'en lige ude for butikken "Best Buy" samme dag den bliver udgivet i USA:D

iPad Case og Sommerhus






Okay gutter jeg har en god og en dårlig nyhed.

Den dårlige nyhed er at jeg skal i sommerhus hele weekenden så jeg kan ikke skrive nogle indlæg, fordi at vi ikke har trådløst internet i sommerhuset :(

Den gode nyhed er at jeg har fået min iPad case :D Men jeg kan ikke bruge den endnu, fordi jeg har jo ikke nogle iPad jeg kan putte i den :D Okay jeg vil gerne rose hjemmesiden www.iPadStuff.dk, fordi at de var så super hurtige til at sende den iPad Case jeg bestilte den d. 25 august k l 22:34 og jeg fik den d. 27 august om morgenen (da jeg var i skole). sååe det er et super firma, med det kæmmpe udvalg af iPad ting som du kan købe derinde... Det er bare super, og jeg kan kun anbefale det til alle der har en iPad .. :D (Se Billeder)

Her er hvad iPadStuff.dk har skrevet om iPad Casen :

Dette unikke og elegante læderetui til iPad kan beskytte din iPAd mod ridser, støv, fingeraftryk, andre daglige skader og daglige farer elementer, der kan snavse din iPad til. Det er stød-absorberende, holder din iPad fra at ryge på jorden og pådrage skade. Enkel og elegant stil, alt imens det forhindrer ridser og buler uden at tilføje en masse ekstra materiale at slæbe rundt på.

iPad Læderetui specielt designet til at beskytte din iPad mod støv, chok, ridser og buler og andre daglige skader, din iPad måtte kunne pådrage sig!


Nyt høj kvalitets Carbon fiber magnetisk flip & mappe læder cover, ekstra tyndt, fit plast greb sag (clip-on stil) dækket med høj kvalitets kunstlæder.


Lavet af holdbart høj kvalitet læder materiale, iPad læder cpverets anti-slip greb gør det mere behageligt at føle og holde.
Præcise udskæringer giver let adgang til alle porte uden at skulle fjerne dette iPad læder cover.

Monteringen er hurtig, enkel og ingen iPad demontering er nødvendig. Utrolig nem at rengøre. iPad coveret har et perfekt fit til iPad looket, og fremhæver uden tvivl dens trendy form. 100% perfekt fit cover, til iPad.


Det blev ikke til et så langt indlæg idag, men jeg håber at i nød det

Vis ses næste gang :D

torsdag den 26. august 2010

Apple Event 1. September



Okay gutter store nyheder Apple holder en stor event den 1. September og jeg glæder mig helt vildt :))
Okay.. og her kommer så nogle af tingene som Apple måske vil lancere :

1. Der er gået mange rygter for tiden om Apple vil lancere en ny iPod Touch (Se Billede). Den nye iPod vil sikkert have et kamera Bagpå og Foran !! det kamerea der er foran vil sikkert kunne bruges som en Apple's video chat : Facetime. iPod'en vil måske og få en hurtigere processer :D !!

2. Der er også gået rygter om at Apple vil lancere en ny model af iPod Shuffle (Se Billede).
Den ny model af iPod'en vil have en 1 tommer multi-touch skærm, helt præcist hvad den skærm skal bruges til har jeg ingen anelse om. Sååe det bliver spændende at se om de kommer med den :D

3. Rygter har været store om at Apple vil Lancere den nye OS 4.0 software til iPad. Personeligt vil jeg ikke downloade den nye software tim min iPad fordi jeg hader virklig multitasking, fordi at jeg kan ikke lide at man hele tiden skal holde styr på de apps man har åbent, så man hele tiden bekymre sig om bateri levetiden :d

4. Det rygte der har absolute mest tale om er nok Apple's iTV !!!
Apple's nye iTV vil være på størrelse med en iPhone :D og iTV vil også kunne køre appstore apps ? Jeg ved ikke hvordan Apple har tænkt sig at gøre det, men måske for vi os en stor overraskelse :D
iTV vil komme til at koste 99 $ !!!! såå det her godt nok billigt :D Jeg tror jeg vil få mig en hvis de er så billige.

så det var de rygter der var om Apple's næste Event :D
Hvis du er heldig tror jeg at man kan se den live kl 19:00 på engadget.com den 1. September
Håber vi ses der'

Vi ses i næste indlæg

ABC har succes med ny iPad app



Wall Street Journal har bragt en spændende nyhed omkring ABCs success med deres iPad App.

ABC har udgivet en applikation der gør det muligt at se tv serier direkte fra iPaden, og gør nu status efter de 10 første dage.

Brugerne af applikationen har allerede nu streamet over 650.000 tv episoder !!!!! hvilket må betegnes som en successfuld lancering. (hehe)

I løbet af de første 10 dage efter iPad lanceringen, har ABC's TV applikation været downloaded mere end 205,000 gange !!!!! der har givet dem flere millioner reklamevisninger ifølge ABCs talsmand.

"The network said that in the 10 days since the iPad's debut, its TV-show watching app has been downloaded 205,000 times, giving the Walt Disney Co. unit a presence on nearly half the 450,000 devices that Apple says it has sold. Moreover, users have watched at least part of 650,000 television episodes using the app, generating "several million" ad impressions, according to an ABC spokesman, although the precise number is still being calculated."

Vi ses næste gang :D

onsdag den 25. august 2010

iPad Tyve rev Bill Jordans finger af ! ( Videoen )

iPad Tyve rev Bill Jordans finger af !

Den nye iPad der endnu ikke er kommet til Danmark, er et kæmpe hit i USA, og da Bill Jordan skulle ind og købe sig en iPad hos Apple Store i USA for en kammerart, fik han sig en stor overraskelse af nogle tyve på vej ud af butikken :o

Bill Jordan skulle ind og købe en iPad til sin kammerat i Apple-butikken i Cherry Creek. Han var færdig og fik sin iPad udleveret i den berømte Apple pose som er lavet af bla. nylon og lige kommet ud af butikken, hvor et par tyve fik øje på Bill og prøvede at tage Apple posen fra ham, men da stropperne sad fast om fingerne kunne tyvende ikke få posen fra ham, som de gerne ville. Han endte med næsten at sidde på gulvet da tyvende gav det sidste "Ryk" i posen hvor hans hud på bla. lille fingeren røj med !!!!!!

Han skyndte sig til den nærmeste kiosk hvor han prøvede at stoppe blødningen indtil nogle reddere kom. På hospitalet kunne de ikke redde hans lille finger så de blev nød til at amputere hans stakkels finger.

Se Videoen for oven

Fødselsdag !! (iPad)


Huraaaaa :) Ja så kom dagen hvor det blev min fødselsdag. Og ved i hvad jeg har fået iPad :D
eller teknisk set har jeg ikke fået den rigtigt.
Men her er ændringerne for programmet:

Jeg har ikke fået min iPad endnu
Det ligger så'n at en af min mormor's vendinder er i USA og kommer hjem om 10 dage.
min mormors vendiner tager så en iPad med hjem til mig :D
så jeg betaler hende de 500$ når hun kommer hjem sååe vi må bare vente og se om hun overhoved har en når hun kommer hjem eller om den har været udsolgt ovre i USA, jeg har nemlig hørt at der har været stor efterspørgsel på den..

Vi Ses Næste Gang :D

tirsdag den 24. august 2010

1.2 millioner iPad's pr. måned


Salget stiger hele tiden og måler i øjeblikket 1.2 millioner solgte iPads om måneden !!!!!! Den store efterspørgsel har fået Apple til at samarbejde med endnu en leverandør af de 9.7 tommer touchskærme siden produktionen ikke kunne følge med.

det er "Samsung" der i Juli måned vil levere mellem 300.000-500.000 skærme. Til sammenligning leverede "LG" tæt på 900.000 skærme i Maj måned :)
en analytiker spår at iPad salget i slutningen af 2010 vil nå op på 2.5 millioner solgte enheder pr. måned !!!!
en ting er sikkert. Det bliver spændende at følge salgstallene de næste måneder, især når iPaden kommer i de sidste par lande, hvor at Danmark medfølger :D

Jailbreak iPad

iPad Billeder







Jailbreak



Her på det sidste har jeg overvejet om jeg skulle jailbreake min iPad når jeg får den. Altså hvorfor skulle jeg ikke gøre det?? Men jeg er ikke helt sikker på om den vil gøre ens iPad langsommere !!! Det er der nemlig nogle videoer på Youtube der viser'. På den anden side vil jeg også helt vildt gerne have gratis apps fordi at de apps der er på ipad koster 100 gange mere en de spil på iphone og ipod.

Hvad er Jailbreak?:
Jailbreak er et et stykke software som til din ipad, iphone eller ipod som der gør at du kan gøre tusindvis flere ting end du kunne på apples software :D
Det er ikke så lang tid siden at det er blevet lovligt at Jailbreake.

Når du Jailbreaker for du automatisk et program der hedder Cydia (se billede). Cydia er ligsom det nørdet svar på app store. det er fra Cydia at du download er alle dine programmer fra !!
lige nu er der to måder man kan Jailbreake på:
1. Du tager din iPhone, iPad eller iPod og går ind på hjemmesiden JailbreakMe.com
2. den anden måde du kan jailbreake er ved at downloade softwaren fra hjemmesiden www.spiritjb.com og overføre den til din enhed via programmet.

Vi ses næste gang :D

mandag den 23. august 2010

Velkommen




Hey gutter og Velkommen til min Blog. Det her er så mit første indlæg på min iPad blog :D
Som nogle måske ved har jeg ikke fået min ipad endnu :(
men jeg regner med at købe min ipad hjem fra tyskland her om 2 dage :D

og så snart jeg har bestil min ipad fra hjemmesiden www.Gravis.de vil der nok gå omkring 8-12 dage før den lander :)

Indtil dag vil jeg gennemgå nået hardware og noget software..

vi ses på næste indlæg :D